2000 Talets Vetenskap: Sven botade cancer med kosttillskott, kolloidalt silver och ketogen kost

11406
Sven Erik - Foto: Michael Zazzio, 2000 Talets Vetenskap
Sven Erik – Foto: Michael Zazzio, 2000 Talets Vetenskap

BOTA CANCER. Sven Erik är mycket kritisk till att våra hälsomyndigheter fört medborgarna bakom ljuset när det gäller kroniska sjukdomar. Livsmedelsverket har i snart 50 år påstått att diabetiker ska äta en skadlig kolhydratrik kost, vilket ger övervikt, diabetes och cancer. Samma myndighet har ovetenskapligt förkastat kolloidalt silver. Michael Zazzio på 2000 Talets Vetenskap har intervjuat Sven Erik som botade sig själv bla med kolloidalt silver.

Rewrite: TV Helse | Originaltext och foto: Michael Zazzio, redaktör för tidningen 2000 Talets Vetenskap

Vårt livsmedelsverk skyddar sina uppdragsgivare – läkemedelsbolagen – och odugligförklarar preparat som har fungerat i många hundra år och i vissa fall till och med i årtusenden.” … ”Den epidemi av tvångslagstiftning som är på gång inom EU är så fruktansvärd att man inte tror att det är sant”, säger Sven Erik.

Läkare agerar som läkemedelsbolagens försäljare och deras uppfattning om att kosten inte har någon betydelse för sjukdomar är obegriplig, skriver Zazzio. Sven tillägger att en av Sveriges främsta kirurger – även mycket kunnig på cancer – ställt honom frågan om varför han tror att kosten överhuvudtaget skulle ha något att göra med cancer.

Läkarna tror på genetiska orsaker men vet inget om epigenetik

Sven Erik levde som en vanlig ”Svensson” innan han fick cancer. Han åt som alla andra, men efter cancerbeskedet ändrade han på sin livsföring radikalt. Nu är det kosttillskott, silver och LCHF som gäller.

Sven Erik - Foto: Michael Zazzio
Sven Erik – Foto: Michael Zazzio

”Det som är allra mest skrämmande är när läkarna hävdar att det är genetiska orsaker som ligger till grund för cancer.

Det mänskliga genomet är ju i dag exakt detsamma som det var för 75 år sedan, men läkarna hävdar ändå att det är genetiska orsaker som ligger till grund för cancersjukdomarna, trots att det endast är den parametern som är helt oförändrad.

Dessutom verkar det som om läkarkåren har missat epigenitiken. Ingen av de läkare som jag har träffat har någon som helst koll på det”, säger Sven Erik.

Sven Erik har insett kostens betydelse för hälsa och sjukdomsutveckling. Han tror idag inte på medicinska ”gåtor” som ska lösas, piller och symptombehandling.


Sven nämner att kunskapen om hur tex Alzheimer kan botas funnits i 20 år, men att den moderna sjukvården struntar i dessa rön.


 

Istället har vården och forskningen spårat in på att det handlar om plackbildning i hjärnan, något som Sven anser är en helt orimlig orsaksförkalring. Åren 2002-2012 genomfördes över 800 studier på Alzheimer och i en av studierna dog försökspersonerna som flugor. I övrigt blev resultaten svaga eller uteblev helt i dessa dyra projekt.

Sven förklarar för 2000 Talets Vetenskap

Sven Erik valde att ta lärdom från annan håll och det gjorde att han kunde friskförklaras från cancer.

Läs i 2000-Talets Vetenskap om hur Sven botade sin cancer

Rewrite: Torbjörn Sassersson för TV Helse | Originaltext och foto: Michael Zazzio, redaktör för 2000 Talets Vetenskap | Text i mediasamarbete med 2000-Talets Vetenskap (detta är ej reklam)

Relaterat

Föregående artikelMat och födoämnen som inte ger dig kroniska mag- och tarmproblem (IBS)
Nästa artikelPeriodisk dygnsfasta – Ät endast under 8 timmar per dag och inte sent på kvällen

2 Kommentarer

  1. Tack Torbjörn för att du medverkar till att sprida insikten om denna så intressanta och viktiga kunskap. Jättebra artikel, men man blir ju verkligen mörkrädd när man får bekräftat hur illa det ser ut hos myndigheter och sjukvård.

  2. Tack själv! Jag är dock en partisk skribent på TV Helse. Jag skriver FÖR vårdfrihet och hälsoinsikt och är därmed partisk för all funktionell genuin medicin var den än dyker upp. 😉

Lämna ett svar