Flera erfarna forskare och visselblåsare har kommit fram med strategier för att hantera det eskalerande problemet med skador av de experimentella injektionerna mot Covid-19. Detta är en sammanställning som är tänkt att fungera som en behandlingsstrategi.

Text: Marie Winqvist. Artikeln är tidigare publicerad i 2000-Talets Vetenskap och NewsVoice. För närmare information om hur Ivermectin påverkar spikproteinerna, se intervjun med Tony Berglund på 2000TV.se

Vid det här laget har det med all önskvärd tydlighet visat sig att de så kallade vaccinerna inte på något sätt hjälper oss att hålla våra kroppar friska utan att utfallet har blivit det rakt motsatta.

”De experimentella injektionerna försvagar oss i stället kraftigt och förutom de numera välkända biverkningarna gör de oss dessutom extra mottagliga för ett stort antal andra sjukdomar som kroppen då inte själv kan läka längre.”

Normalt förknippas dessa sjukdomstillstånd inte med de experimentella injektionerna. Att man här inte ser sambandet beror inte enbart på okunskap utan även på ren förnekelse.

Svensk forskning nonchaleras

En av de mest skrämmande effekterna av dessa experimentvacciner är att spikproteinerna orsakar att kroppens DNA kan förlora sin reparationsfunktion med upp till 90 procent. Denna intracellulära mekanism NHEJ (Non-Homologous End Joining), som reparerar dubbelsträngade DNA-brott, är nödvändig för allt liv för att det överhuvudtaget skall kunna fortsätta att existera.

Denna forskning har helt nonchalerats trots att den genomförts på både Stockholms- och Umeås universitet och givit eko i alternativmedier över hela världen.

Grunderna för all avgiftning

Om våra kroppsliga system får hjälp att säga stopp, så går det att få de farliga processerna att avstanna och sannolikheten ökar för att vi kan minska de negativa effekterna.

Jag skall här sammanställa några av de lösningar som hittills har tagits fram i syfte att mildra de skador som många har drabbats av efter att ha blivit pålurade de experimentella injektionerna. Som vid alla allvarliga tillstånd måste man gå grundligt till väga. Det som görs halvhjärtat riskerar att misslyckas helt eller delvis.

Innan vi tar det specifika vill jag nämna några nödvändiga allmänna råd. Vi börjar med begreppet den totala belastningen. Detta är centralt och innebär att ju mer kroppen har att brottas med desto mindre resurser har den över till ett huvudproblem av något slag.

Därför är det viktigt med en allmän avgiftning samt en hälsosam livsstil med tillfredsställande näringstillförsel utan bland annat gifter och GMO. Man brukar tala om allmän detox och specifik detox.

Man måste bygga upp kroppen innan man börjar att avgifta den. En utrensning kräver vissa ämnen för att kunna transportera ut gifter, till exempel leverns fas 1 och fas 2. Oavsett typ av ohälsotillstånd så måste man ringa in problemet och ta in olika aspekter som måste adresseras.

En del råd är alltså specifika medan andra är gemensamma: allmän livsstil, generell detox samt de andliga och känslomässiga aspekterna, men även stress som kan sänka immunförsvaret rejält. Eftersom det nu inte ens är ett vaccin, så kan man inte förlita sig på de medel som brukar användas vid vanliga vaccinskador, till exempel tuja.

Grafenoxid

Den spanske forskaren Ricardo Delgado Martín har en forskningsutbildning i hälsobiologi, klinisk mikrobiologi, epidemiologi och tillämpad klinisk immunologi. Sedan hans forskarteam hade kommit över en vial med vaccin genomförde de en klinisk analys, varefter professor Pablo Campra presenterade en objektiv vetenskaplig rapport som innehåller klara bevis för att det finns grafenoxid i proverna.

Läs resten av artikeln i NewsVoice

Föregående artikelSå påverkas din hälsa av att vara aktiv online
Nästa artikelAnalys: Relationen mellan spikproteiner och ett segt elastiskt kromatin
TV Hälsa
TV Hälsa är en svenskägd hälsotidning som publicerar artiklar om hälsa, medicin, kostråd, träning och livsstil.

Lämna ett svar