Cancergåtan är löst

139415

”Cancergåtan är löst”. Det säger en erkänd professor vid Boston College, professor i biologi Tom Seyfried. Han menar han har funnit en metod som kan hämma och få cancersvulster att vända.

Med hjälp av en ketogen diet, bestående av ett högt intag av fett och ett lågt intag av kolhydrater, har han lyckats med att avlägsna cancertumörer på försöksdjur. Vi har varit i Boston och mött Seyfried. Inslaget har svensk textning.

Föregående artikelBevis på sambandet mellan rotfyllning och hjärtinfarkt
Nästa artikelAllergier – Naturliga parfymämnen är värstingarna!
Anna Böhlmark
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom producerar hon dokumentärfilmer. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana.

8 Kommentarer

 1. Visst är denne man tvärsäker, så som han talar 🙂
  En sak verkar glömt, nämligen att många års kärnvapen experiment har pytsat ut massor av skadlig radioaktivitet, som också vetenskapligt skadar våra celler !

  Alla sjukdomar är förorsakade av oss själva, ch de årtal professorn tar fram är just under den tekniska explosionens tidevarv.

  Förr fanns knappt Cancer men nu blir denna sjukdom vanligare, därför att så många för våra celler skadliga ämnen finns i våra kroppar.
  Märkligt också att professorn inte sa ett ord om alkoholen och tobaksrökningen, som ju med vår blodström förser just våra celler med energier som skadar cellerna mao oss.

  • Hei, Lars. Takk for et fint innlegg. Det dette innlegget ikke tok for seg, er at vi har alle også et arve material,(dna) Noen mennesker kan røke og drikke (supa) til de er hundre år uten å synlig-en ta skade av det, mens andre kan få Cancer eller andre sykdommer nesten med en gang. Disse temaene og forskning rundt dette, vil vi komme med gode og relevante svar på ,av fagfolk. Men det han forteller om her er, hvordan alle cancer celler livnærer seg, uansett årsaken til canceren. Men at karnvåpen etc. kan gi Canser hersker det liten tvil om. Takk for at du føller med oss. mvh Mikkel,tv.helse.

  • Detta är inte hela svaret. Dessa sjukdomar har funnits förr, och andra dessutom, men vi har inte vetat vad det var som orsakade sjukdomen. Vi kan nu hitta sjukdomarna och åtgärda dem. Helt klart finns det mycket cancer och livsstilssjukdomar, men tänk på att vi alla lider av 100% dödlighet och att medel-livslängden ju faktiskt har ökat avsevärt. Det var inte nödvändigtvis bättre förr och vi har inte själva orsakat allt lidande vi utsätts för. Vad gäller ketogen diet mm så är det ett otroligt genombrott om det är sant. Hade varit väldigt intressant att se källmaterialet till påståendet.

  • Så enkelt är det. Och du är just en sån människa som han beskrev i filmen – en som vägrar tro något fastän han får data presenterat.

 2. Men det räcker inte med att cancern växer långsammare. Man vill förstås bli av med den för alltid. Ska man kombinera detta med cellgifter?

  • Ja, många använder en ketogen diet som komplement till cellgifter och strålbehandling.

Lämna ett svar