Dagens Medicin: ”Hög tid att avskaffa dumhetskulturen” – Anna Spencer

497

DEBATT

”Det är valår och jag vet vad jag inte vill ha. Jag vill inte ha valmanifest. Inga vallöften, lögner eller ivriga utfästelser om förbättringar. Jag vill inte höra fler ogenomtänkta förslag från okunniga, detaljstyrande politiker, regiondirektörer eller administratörer. Jag vill inte ha fler administratörer. Jag vill inte ha fler mellanchefer, chefsstöd, samordnare, lotsar eller koordinatorer som koordinerar sånt jag inte vill ha.

Jag vill inte höra ordet produktion när det heter sjukvård. Jag vill inte ha fler musmattor med värdegrundsord, inte fler ledningsgrupper där…”

Läs mer | 2018-08-24

Föregående artikelLäkartidningen: Stöttande Facebook-grupp har samlat 5 000 läkare
Nästa artikelLäkartidningen: Mindfulness vid depression – inte sämre än något annat
TV Hälsa är en norskägd hälsotidning som publicerar film och artiklar om hälsa, medicin, kostråd, träning och livsstil på svenska .

Lämna ett svar