FREKVENSMEDICIN. Vi är alla elektriska. Att människokroppens fysiologi innehåller elektrisk aktivitet har länge varit känt genom dr Robert O. Beckers arbete, något han berättade om i sin bok The Body Electric från 1985 om frekvensterapi.

Text: Birthe Storaker, ”Sykdommens frekvens – smertelindring uten medikamenter” | Översättning: Madeleine Lidman | Bild: Redaktören hittade en antik “bioelektrisk apparat” med okänd bakgrund på en loppmarknad i Stockholm. Notera att apparaten i fotot inte har direkt med artikeltexten att göra. Foto: Torbjörn Sassersson.

En av 1900-talets största, men idag bortglömda forskare, är Royal Raymond Rife. Som forskare, uppfinnare och ingenjör, speciellt inom medicinsk mikroskopi, ansågs Reif vara ett geni. Han lyckades, enligt äldre dokumentaion, förstöra cancerceller redan för 80 år sedan i försök med så kallad frekvensterapi. Han blev känd genom boken ”The Cancer Cure That Worked”, som mannen som upptäckte en behandlingsmetod mot cancer och många andra sjukdomar genom att använda frekvensmedicin.

Vilhelm Schjelderup var en pionjär inom det här området i Norge och 1982 kom boken Elektromagnetism och liv. Boken ECIWO-biologi av samma författare behandlar också bioelektricitet.

Royal Raymond Rife, juni 1931. Bild från Popular Science Magazine
Royal Raymond Rife, juni 1931. Bild från Popular Science Magazine. Licens: Public Domain, Wikimedia.

Medicin i form av elektricitet, så kallad bioelektronisk behandling, är därför inget nytt, men under de senaste åren har mycket forskning gjorts inom området och vi vet idag mer om vilka frekvenser som kan hjälpa till vid olika hälsoproblem.

Frekvensterapi återställer normala frekvenser

Kroppens celler är elektriska och i händelse av skada, inflammation, operation eller liknande kommer den normala frekvensen i cellen att sjunka. Då kan frekvensen återställas med hjälp av bioelektrisk terapi, enligt teori och beprövad erfarenhet.

Signalöverföringen mellan cellerna kan påverkas mekaniskt, antingen genom medicinering eller bioelektriska frekvenser som levereras antingen invasivt (små apparater som opereras in i kroppen), eller icke-invasivt, via en apparat ansluten till kroppen. Kroppens smärta och immunsystem kan kontrolleras genom nervsystemet både med kemikalier och elektricitet.

Effektiv smärtlindring tack vare frekvensterapi

Effektiva och naturliga alternativ till smärtlindring har blivit allt mer efterfrågade under de senaste åren. Tekniken går framåt. Som ett komplement till skanning och behandling hos en terapeut, är det nu möjligt att behandla sig själv med små bärbara apparater.

Ny bärbar medicinsk teknik finns tillgänglig för effektiv naturlig smärtlindring, för:

 • akut och kronisk smärta,
 • reparation av skadad och inflammerad vävnad,
 • återhämtning och rehabilitering,
 • ont i ryggen,
 • styva leder,
 • återkommande inflammationer eller något så vanligt som
 • menstruationssmärtor.

Tekniken fungerar genom att kroppens elektromekaniska system aktiveras och den behandlar också inflammatoriska sjukdomar, förbättrar cirkulationen hos diabetiker och minskar muskelatrofi vid inaktivitet.

Bioelektrisk terapi är säkert

Behandlingen fungerar på ungefär samma sätt som smärtstillande medicin och har nästan inga biverkningar. Behandlingen ger en effektiv, naturlig och läkemedelsfri lindring av nästan alla typer av smärta genom att blockera hjärnans smärtsignaler. Kroppens smärt- och immunsystem kontrolleras nämligen genom nervsystemet med hjälp av både medicinering och elektricitet.

När en skada uppstår skickar smärtstillande mottagare ett meddelande till det centrala nervsystemet (hjärna och ryggmärgen). Meddelandet registreras som smärta av vissa celler i kroppen.


Med hjälp av bioelektriska strömmar reducerar bioelektrisk terapi smärtan, genom att störa smärtsignalerna innan de når hjärnan. Bioelektrisk terapi ser också till att kroppen producerar endorfiner som hjälper till att lindra smärta. Den här typen av behandling används dagligen på vissa sjukhus, smärtkliniker och av terapeuter.


Tillgänglig teknik för hemmabruk

Våra muskler kan också stimuleras med elektricitet till att producera peptider och proteiner som är nödvändiga för en hälsosam kropp. Kroppens naturliga mikroström kan till och med göra vårt eget biologiska system till en självhelande enhet.

Ny teknik har förmågan att förändra och förbättra livskvaliteten för många människor. De här apparaterna är något de flesta kan använda, oavsett ålder. Med intensiv behandling som kan göras var som helst, när som helst, upplever många människor en snabb återhämtning.

Bioelektrisk terapi har haft en snabb tillväxt inom sjukvården och kan idag ersätta vissa kemiska läkemedel med en nästan 100%-igt säker behandling som man enkelt kan använda hemma.

Text: Birthe Storaker

Källor

Föregående artikelFotball 2020 – Det blir et spennende år
Nästa artikelSlik får du mest ut av bettingopplevelsen – Finn en pålitelig bettingside
Birthe Storaker
Birthe Storaker är frilansjournalist (f. 1964) och bla civilekonom från Handelshögskolan.

7 Kommentarer

 1. Har arbetat med en sådan maskin i 40 år mycket bra tog bort blod i huvudet på en man som låg på sjukhus efter en fall olycka

 2. Hur ser de olika cellsignalerna som nämnts ut på oscilloscop och hur ändras de av behandlingen från ”dåliga” till bra, och hur ser behandlingssignalerna ut, frågar sig en elektroniker.

  • aparaten ladar speningen till sin max nivo av 110 milivolt vid sjuk tilstånd är de 20 milivolt
   celsignalerna förbetras med ultraviolet ljuset med vilka komunoicerar våra celer signalerna är svaga och kan ses med speciela osciloskop sen aparaten demagnetizera hemoglobinet och när man sover jordmagnetizmen magnetizera de igen blodet av ftiska meniskor har elektriska och magnetiska egenskaper hos sjuka magnetizmen försviner

 3. När det gäller emotioner behövs heller ingen apparat, bara lite elektriskt kunnande om kondensatorn. och (håll i dig) siffran #2! Översätt en emotion i frekvens och betrakta två olika emotionella frekvenser, aka sorg vs beundran, i samma tidsenhet och swish där löses den lägre frekvensen upp på sekunder.
  Efter en tids användning ser man att man själv planterar in en svårighet in i framtiden. Det är så bakvänt mot traditionellt tänkande, att ren förnekelse sätter in om el-kunskaperna är ringa.
  Rent tekniskt funkar det så, att det man inte vill ha får man? Här kommer tricket in. För vilja bli av med något i framtiden måste man först sätta dit den illusion av det man vill ha bort. Rent självsabotage.
  Lösningen ligger i att ladda ur den drivande emotionen då kan inget föras över till framtiden. Och framtid kan vara delar av sekunder.

  • Smart teknik!
   Med min samlade kunskap från olika områden, bl a mentala tekniker, så är jag säker på att den fungerar bra.
   Ett annat exempel: Ställer man t ex två glas bredvid varandra med olika vatten i, så kommer den med lägre frekvensen övergå till den högre frekvensen. Har aldrig förstått varför det alltid blir den högre frekvensen som ”vinner”, men vi är många som testat och märkt det.

Lämna ett svar