Frekvensmedicin: Stressa ner med Gongbad

1299
Anne Karlsen och Kristin Omnes. Foto: Arnt-Olav Enger. TV-Helse.no
Anne Karlsen och Kristin Omnes. Foto: Arnt-Olav Enger. TV-Helse.no

GONGBAD. Hur påverkar ljudet oss? Vi känner till att det finns ljudföroreningar som trafikbuller och hur det kan påverka oss negativt. Men sedan finns det andra ljud och frekvenser som kan påverka oss positivt.

Text: Arnt-Olav Enger, ”Stress ned med latmannsyoga”, TV Helse Norge | Översättning: Madeleine Lidman

Möt naturterapeuten och massören Kristin Omnes och zonterapeuten och massören Anne Karlsen, som ger dig information om hur du kopplar av i en hektisk vardag.

Gongbad är ett ljudbad där man ligger på mattor på golvet i en skön och avslappnad ställning och får höra ljud från gong och andra meditativa instrument. Den 17 juni arrangeras det en gongfestival i Larvik, i Norge under fem dagar, Gong & Aliveness Festival 2019.

 

Gongbad är ett bra sätt att få mer energi i kroppen och stimulera kroppen på cellnivå. Det har också gjorts försök att mäta gongbadens effekt på cellnivå. Se video från Youtube nedan som visar hur blodet förändrats efter ett gong-bad.

 

Föregående artikel5 bästa hyrbilarna i Costa del Sol
Nästa artikelRisker med paracetamol – Kan ge leverskador, astma och magsår
Arnt-Olav Enger
Arnt-Olav Enger är en frilansande videojournalist, reporter, filmproducent och fotograf. Han har en utbildning från University of Teesside och bor för närvarande Telemarken i Norge. Han är innehållsproducent för TV Helse Norge.

Lämna ett svar