Välkommen till hälsoportalen TV Helse

1857
Anna Böhlmark
Anna Böhlmark

Jag heter Anna Böhlmark och är redaktör* för den svenska versionen av TV Helse, en publikation som ger verkliga alternativ till hälsa baserad på naturliga substanser, sunda kostval, manuella terapier, men som också tar tillvara den idag växande kunskapen hur man med specifika frekvenser, rytmer kan återställa eller stärka kroppens inneboende självläkande krafter.

TV Helse erbjuder ett alternativ som skolmedicinen stängt dörren för; Naturlig Holistisk Hälsa. TV Helse öppnar också för teorier och diskussioner om det som är angränsande till hälsa, omvärld, och vår miljö och ger här förslag till lösningar i våra framtidsfrågor.

I Portalen publiceras även artiklar om samhällets maktstruktur och de medel som nuvarande maktstrukturer använder sig av, men som har en koppling till hälsa ­exempelvis matproduktion baserad på GMO.

TV Helse ska vara inkluderande. Om du vill stödja den att bli ett organisatoriskt nav för Sverige, Norden, ja, hela Europa får du gärna göra det genom att ta med din kunskap till debatten här och genom att sprida den kunskap vidare som du finner på portalen. Portalen kommer att ha flera experter som diskuterar aktuella frågor och ger råd om hälsa.

*2016-2017

Anna Böhlmark

Jag kommer från Sollerön utanför Mora och har sedan många år arbetat som journalist och dokumentärfilmare. Jag är utbildad vid ett universitet i Italien (master i kommunikations-vetenskap), där jag bott i 14 år. Jag behärskar särskilt italienska, men även spanska, franska, engelska och kinesiska. Sedan sju år har jag skrivit och fotat för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Jag har även filmat, redigerat och producerat flera dokumentärfilmer, bla filmen ”Silverbibeln” om kolloidalt silver.
Föregående artikelSocker – är tiden inne för varningsmärkning?
Nästa artikelKoppning – suger det ur vettet eller läker inflammationer?
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom producerar hon dokumentärfilmer. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana.