Få det mesta ut av din träning med One Casein – kaseinprotein

Bygg muskler i sömnen

224
Kaseinprotein och fitness. Foto: Tyler Nix. Licens: Unsplash.com
Kaseinprotein och fitness. Foto: Tyler Nix. Licens: Unsplash.com

KASEINPROTEIN. När du lägger mycket tid på din träning så vill du givetvis få det bästa resultat utav den. Det vore ju faktiskt dumt om du inte fick allt som du kan utav din träning som du spendera så mycket tid på. Ännu bättre vore det ju om du faktiskt kunde bygga muskler när du sover. Det här låter kanske som något som är för bra för att vara sant, men One Casein gör detta möjligt.

För att göra det ännu bättre så kan jag informera att den också smakar choklad. Det som gör One Casein så bra är att den ska intas innan du sover. När du sover återhämtar sig dina muskler det är också här de växer. Väljer du att ge kroppen tillräckligt med protein så får din kropp precis vad den behöver för att bygga muskler under natten. Köp kaseinprotein från fitnessguru här.

Bygg muskler i sömnen

Har du provat att träna och träna utan att riktigt uppleva resultat. Jag kämpade jättelänge med att jag inte riktigt kände mig större eller starkare trots hård träning. Anledningen varför var enkel jag fick inte i mig nog protein. Det är svårt att få i sig tillräcklig med protein bara genom kost för optimal muskeluppbyggning. Många tänker inte heller på när under dagen man ska få i sig protein för bästa resultat.

Muskler behöver vila för att kunna bli större och det är på natten det sker. Så att ta en proteinshake till kvällsmellanmål är perfekt för dig och dina muskler. Har den dessutom en god smak av choklad blir det nästan som en efterrätt som faktiskt hjälper dig.

Resultatet av din träning handlar till hälften om din kost

Du har kanske hört uttrycket att 6-pack byggs i köket inte på gymmet. Din kost och vad du väljer att äta är otroligt viktigt för att du ska se resultat av din träning. Får du inte i dig tillräckligt med mat så kommer du inte bygga muskler. Beroende på hur du vill att dina muskler ska se ut så ska kosten också anpassas. Men en sak vet vi protein är superviktigt när det handlar om att hjälpa dina muskler på väg. Vi vet också att om du övertränar och inte äter tillräckligt kommer du inte uppleva önskvärda resultat.

Vad är kaseinprotein?

Kaseinprotein är ett protein som kommer från mjölk. Just det här proteinet tas långsamt upp av kroppen detta på grund av hur molekylstrukturen ser ut. Det gör att just detta protein är perfekt för dig att dricka före du ska gå och lägga dig. Då produkten tar cirka 8 timmar att tas upp av kroppen, byt ut kvällsmackan mot en härlig chokladdryck.

Nu har vi ju talat lite om kost också så det ska sägas att den är kolhydratssnål och glutenfri. Alla har olika dieter för att optimera träningsresultaten. Dieten är givetvis också viktigt för dig och din träning. Att bara använda sig av proteinpulver är inte sunt. Det är ett supplement till din normala kost och inte något som ersätter den.

Extern skribent

Föregående artikelRecension av boken ”Vacciner – Sanning, lögn och kontroverser” av Peter C. Gøtzsche
Nästa artikelVirtual Reality i spelvärlden – när sker genombrottet?
TV Hälsa
TV Hälsa är en svenskägd hälsotidning som publicerar artiklar om hälsa, medicin, kostråd, träning och livsstil.