Text och video Arnt-Olav Enger, ”Metaller i tennene øker el-følsomheten” | Översättning: Madeleine Lidman | Bild ovan: Adobe Stock

”Om du är försvagad av kvicksilver eller andra miljögifter är risken större att bli elöverkänslig, säger tandläkaren Pål Hermansen till TV Hälsa.

Trådlösa miljöer med olika våglängder skapar kaos tillsammans med metaller i tänderna. Kroppen är inte skapad för att hantera alla effekter av strålningen vi omger oss med och metall i tänderna förstärker och stör strålningsfrekvenserna. De som är känsliga för strålning mår ofta inte bra förrän metallerna är borttagna.

”Stigande ålder och större giftämnesbelastning, tillsammans med genetiska svagheter gör dig mer och mer känslig för elektrisk påverkan,” fortsätter Hermansen.

Läs mer: Kan antibiotika hjälpa mot tandköttsbakterier i hjärnan på Alzheimer-patienter?

Han anser att man bör undvika metallkronor och metallimplantat, som kan öka elöverkänsligheten och så ska du undvika flera olika metaller i tänderna. Olika metaller och mer och mer strålning kan göra att du drabbas av olika hälsoproblem.

Om några år kommer det att finnas metallfria implantat och bryggor och Hermansen rekommenderar att du väntar på det om du kan.

Föregående artikelCancerbehandling – Tarmproblem kan orsaka cancer – Terje Toftenes
Nästa artikelAnsvarsfullt casinospelande för att hindra spelmissbruk
Arnt-Olav Enger
Arnt-Olav Enger är en frilansande videojournalist, reporter, filmproducent och fotograf. Han har en utbildning från University of Teesside och bor för närvarande Telemarken i Norge. Han är innehållsproducent för TV Helse Norge.

2 Kommentarer

 1. Hulda Clark forskade och fann ut att vi blir sjuka av olika mikrober och pollutions ( föroreningar ). Föroreningarna är ämnen som vi använder i vår miljö.
  Men de finns också i våra livsmedel. Dessa ämnen stöder mikroberna.

  Naturläkaren Peter Wilhelmsson skriver i sin bok ”Besegra din allergi ” utgiven 1998 andra upplagan om Elektromagnetisk strålning, geopatisk stress och väderkänslighet.

  Han skriver också vad kvicksilver från amalgam orsakar för skador i vår kropp.

  Jag själv har observerat att när jag var belastad med överväxt av flera olika mikrober så som Candidasvampen, Borrelia, Bältrosvirus mm så reagerade jag mot elektromagnetisk strålning.

  Jag har försörjt mig som bussförare och upptäckte att i vissa bussar hade jag mycket svårt att hålla mig vaken samtidigt som jag hade myrkrypningar i benen. Jag lyckade inte få någon klarhet i vad som var dåligt isolerat i dessa bussar.

  Jag läste en artikel i tidningen ” 2000-talets Vetenskap” skriven av Lena Dicksson som talade om att antibiotikan inte kan ha ihjäl alla Borreliabakterierna och att örten ”Kattklo” botar. Jag ringde upp Lena och fick också tips om en kinesolog som kunde hjälpa mig.

  När jag blivit av med överbelastningen försvann problemen med den elektromagnetiska strålningen.
  Nu använder jag hjälmedlen Treomed, Aquatone, Monikor och Tibetansk självhealing för att stärka mitt immunförsvar och ta bort mikrober.
  Så ni behöver inte vara ledsna det finns bot.

  Vad jag vill komma fram till är om de som forskat på elektromagnetisk strålning totalt missat att vi är belastade av mikrober och att de påverkas av elektromagnetisk strålning liksom lågtryck ?. Och då orsakar otrevliga symtom.

  De som inte drabbas har ett starkt immunförsvar som håller nere mikroberna ?

  Peter Wilhelmsson refererar till tidskriften ” Scientific American ”att det ovanliga och onaturliga ljusmönstret från vanliga ljusrör har en nedbrytande effekt på vårt hormonsystem, speciellt hypofysen.
  Att hypofysen är viktig för vår hälsa och vårt liv har jag fått veta av de alternativa medicinerna.

  Hos skolmedicinen får man ingen bot. Jag är mycket skeptisk till deras tester för Covid -19. De kunde inte diagnostisera eller bota min Borrelia. De menade att jag var stressad och deprimerad och tyckte jag skulle äta antidepressiva.

  Det enda SVT och Sveriges Radio och annan media av etablissemanget gör nu är att indoktrinera oss för att låta oss vaccineras. De kommer att tycka att riskgrupperna ska göra det i första hand. Men det är tvärtom, man ska var fullt frisk om man ska utsätta sig för sådana gifter.

  Inte heller redovisar de hur 5G byggs ut. De kommer att ställa oss för fullbordat faktum när den här fake pandemin är över.

  En annan sak som vi inte heller informeras om är klimatpåverkan som de håller på med. Vill vi ha den ?
  Aluminium i vår luft som vi ska andas och som gör att växter får svårt att ta upp vatten.
  Vad gör de med HAARP anläggningen i Småland Växjö ?

  Vi lever i en diktatur och Sverige är ett lydrike till USA.

Lämna ett svar