Meddelande: På grund av ett upphovsrättskrav avpublicerades denna artikel den 1 juni. Istället återkommer vi med en ny artikel om oxalater på denna webbadress så fort vi kan. / Torbjörn Sassersson, redaktör
Vad hände med vanligt thé? Finns ej med i varken Högt eller Lågt Oxalatinnehåll. Bara svart och grönt som i Högt O. GRÖNT thé är en av de bästa antioxiderande och kroppsrenande drycker som finns, varför skrämma med det i Högt Oxalatinnehåll?
Svarta bönor är med i både Högt och Lågt. Hur skall man veta var gränsen går mellan bra eller dåligt för kroppen?
Väldigt bra artikel med innehåll vi väntat länge på. Behöver dock lite putsning, bl a i:
Andrew WEIL heter han, ej Wail:
https://twitter.com/DrWeil/status/1143268834759102464
Ansjovis är varken ”frukt eller bär”.
Vad hände med vanligt thé? Finns ej med i varken Högt eller Lågt Oxalatinnehåll. Bara svart och grönt som i Högt O. GRÖNT thé är en av de bästa antioxiderande och kroppsrenande drycker som finns, varför skrämma med det i Högt Oxalatinnehåll?
Svarta bönor är med i både Högt och Lågt. Hur skall man veta var gränsen går mellan bra eller dåligt för kroppen?
Ok, hampafrö och även andra fröer nämns.
Även groddade?
Vem örter hampafrön?