Meddelande: På grund av ett upphovsrättskrav avpublicerades denna artikel den 1 juni. Istället återkommer vi med en ny artikel om oxalater på denna webbadress så fort vi kan. / Torbjörn Sassersson, redaktör

3 Kommentarer

  1. Väldigt bra artikel med innehåll vi väntat länge på. Behöver dock lite putsning, bl a i:

    Andrew WEIL heter han, ej Wail:
    https://twitter.com/DrWeil/status/1143268834759102464

    Ansjovis är varken “frukt eller bär”.

    Vad hände med vanligt thé? Finns ej med i varken Högt eller Lågt Oxalatinnehåll. Bara svart och grönt som i Högt O. GRÖNT thé är en av de bästa antioxiderande och kroppsrenande drycker som finns, varför skrämma med det i Högt Oxalatinnehåll?

    Svarta bönor är med i både Högt och Lågt. Hur skall man veta var gränsen går mellan bra eller dåligt för kroppen?

Kommentera