Personuppgiftspolicy för prenumeranter enligt GDPR:s regler

Vad innebär Dataskyddsförordningen GDPR för dig gällande TV-Helse.se?

TV-Helse.se är en hälsoportal som publicerar nyheter och debattartiklar om hälsa. Bakom TV-Helse.se finns det norska företaget TV Helse AS. I samband med att du registrerar dig för ett nyhetsbrev per e-post samtycker du till att TV-Helse.se får använda din e-postadress för dessa gratisutskick.

TV-Helse.se delar aldrig ut dina kontaktuppgifter till en annan part utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas med respekt och sekretess. I varje e-postmeddelande vi skickar finns en länk där du enkelt ändrar eller avbryter din e-prenumeration.

Så länge du är prenumerant sparas dina uppgifter (endast mail-adress). Avslutar du din prenumeration plockas din mail-adress omedelbart bort.

TV-Helse.se använder ett WordPress-formlär för att samla e-postadresser så att du som läsare kan bli notifierad varje gång vi uppdaterat TV-Helse.se. Du styr din prenumeration helt själv via denna sida Subscribe.wordpress.com. Wordpress.com ägs av det amerikanska företaget Automattic Inc. Vi har inte på något sätt medgivit att Automattic får använda din e-postadress för sina egna syften.

Avregistrering

Du kan avregistrera dig från framtida utskick när du vill genom att klicka på avprenumerera-länken i de e-postmeddelanden du får från TV-Helse.se.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har rätt att kostnadsfritt få ut en kopia på dina personuppgifter, i händelse av att de skulle sparas i något sammanhang, genom att kontakta oss och då identifiera dig med en giltig ID-handling. Du kan även klaga hos Datainspektionen.

Ansvarig part

Personuppgiftsansvarig: Mikkel Magnus, administrativ sekreterare
TV-Helse AS
P. boks 1906
Vika 0124 Oslo, Norge

Relaterat