Personuppgiftspolicy för prenumeranter enligt GDPR:s regler

Vad innebär Dataskyddsförordningen GDPR för dig gällande TV-Helse.se?

TV-Helse.se är en hälsoportal som publicerar nyheter och debattartiklar om hälsa. Bakom TV-Helse.se finns det norska företaget TV Helse AS. I samband med att du registrerar dig för ett nyhetsbrev per e-post samtycker du till att TV-Helse.se får använda din e-postadress för dessa gratisutskick.

TV-Helse.se delar aldrig ut dina kontaktuppgifter till en annan part utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas med respekt och sekretess. I varje e-postmeddelande vi skickar finns en länk där du enkelt ändrar eller avbryter din e-prenumeration.

Så länge du är prenumerant sparas dina uppgifter. Avslutar du din prenumeration plockas dina personuppgifter bort omedelbart eller senast inom en månad.

TV-Helse.se använder ett WordPress-formlär för att samla e-postadresser så att du som läsare kan bli notifierad varje gång vi uppdaterat TV-Helse.se. Du styr din prenumeration helt själv via denna sida Subscribe.wordpress.com. Wordpress.com ägs av det amerikanska företaget Automattic Inc. Vi har inte på något sätt medgivit att Automattic får använda din e-postadress för sina egna syften.

Avregistrering

Du kan avregistrera dig från framtida utskick när du vill genom att klicka på avprenumerera-länken i de e-postmeddelanden du får från TV-Helse.se.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har rätt att kostnadsfritt få ut en kopia på dina personuppgifter genom att kontakta oss och då identifiera dig med en giltig ID-handling. Du kan även klaga hos Datainspektionen.

Ansvarig part

Personuppgiftsansvarig: Mikkel Magnus, administrativ sekreterare
TV-Helse AS
P. boks 1906
Vika 0124 Oslo, Norge

Relaterat