Streama online på en lat dag

188
Streama online Foto: Jeshoots.com Licens: Pexels.com (free use)
Streama online Foto: Jeshoots.com Licens: Pexels.com (free use)

Hur föreställer du dig en perfekt dag i januari? Streama online på en lat dag är det roligaste sättet! Högtiderna är över, alla försöker fortfarande tillämpa sina nyårsbeslut men det kan vara svårt att komma tillbaka till rutinerna på dessa långa och kalla januaridagar. 

Julfilmer och fester är nu en del av det förflutna, men om du fortfarande inte är redo att komma tillbaka till vardagen har vi en idé om hur du tillbringar en lat dag i ditt mysiga hem. Ett av de roligaste sätten att spendera en lat dag hemma är definitivt streaming online.

Visste du att du kan titta på din favoritsport från bekvämligheten i din fåtölj eller till och med din säng och hålla din bärbara dator, surfplatta eller mobiltelefon i knät istället för att titta på matcher på TV? Allt du behöver är en av de nämnda enheterna, bra internetanslutning, Adobe Flash Player och en uppdaterad webbläsare installerad. Ibland måste du också ha Java installerat.

Det finns en mängd streamingtjänster som sänder sport live, så valet av webbplatsen där du tittar på sport beror på dina egna preferenser. För det första är det frågan om vilken sport du är intresserad av. För det andra är kvaliteten på videon inte densamma överallt, liksom valet av sport som en webbplats erbjuder.

Även när det gäller att titta på en match på TV sänder inte alla TV-kanaler samma match, eftersom det innebär vissa utgifter för programföretaget. Följaktligen erbjuder inte alla tjänster med live streaming gratis streaming online, så de kostnader som gäller kan också påverka ditt beslut. Lite research kan hjälpa dig att spara mycket pengar och öka kvaliteten på livestreams du tittar på. Till exempel erbjuder SVT en helt gratis live streaming för svenskar, medan NordicBet, Betsson och LeoVegas kräver minst 50kr på spelkontot.

För att krydda till en lat hemmadag kan man kanske kombinera vadslagning med streaming-sport och tjäna lite pengar medan man har kul. På det här sättet finns det en känsla av att man deltar i spelet. Olika oddsbonusar finns på olika spelwebbplatser, till exempel Bet365, 888 sport, Unibet, etc, som erbjuder även 100% bonusar till 1 000kr på sport, enligt Sportal.

Oddsbonusarna kan spenderas på alla sporter man väljer. Men inte alla online spelbolag och webbplatser erbjuder dig möjligheten att satsa med live streaming, medan vissa av de spelbolag som har det här alternativet ger gratis tillgång till sportstreaming till sina kunder. Det kan finnas många olika villkor som man måste uppfylla som kund hos det specifika spelbolaget för att få denna gratis tillgång till live stream, som till exempel att lägga ett bet senast 24 timmar innan matchen startar eller att du måste ha ett positivt saldo på kontot.

Problemet som kan uppstå är att spelbolaget bara erbjuder några udda sporter i livestreamen, men att satsa på en mindre populär sport än till exempel fotboll kan öka din chans att vinna om du får veta mer om sporten. Om du tycker att dessa ”mindre populära” sporter är din kopp te, så är det rätt tid för dig att titta på handbolls-EM för män live och försöka tjäna lite pengar, särskilt genom att använda oddsbonusar som de flesta spelwebbplatser erbjuder.

Ju mer sport en webbplats strömmar, desto mer frihet och möjligheter har man när man satsar. Några av de sporter du kan titta på live stream är: fotboll, ishockey, tennis, dart, bordtennis, hundkapplöpning, och så vidare.

Använd väntetiden klokare med livestreaming

En annan bra sida med livestreaming är att det är mycket användbart på även inte så lata dagar. Det gör att du kan se din favoritsport live medan du pendlar, väntar i kön när du handlar, eller under din lunchpaus på jobbet. Tack vare det här alternativet kan du när som helst hålla dig uppdaterad om de sportevenemang du följer, även genom att snabbt ta en titt på det som sänds. Detta sparar tid och om du är snabb så kan du ju fatta besluat om bets medan du tittar på matchen live.

Det är inte alla som föreställer sig en perfekt vintereftermiddag med en kopp te och en populärpsykologi-bok. Installera Adobe Flash-spelaren, skapa ett konto på streamingsidan du tycker verkar bra och njut av din lata eftermiddag med en klunk av din favoritdrink i hemmet.

Extern skribent

Relaterat

Föregående artikelLars Bern: Därför dör 40 miljoner människor per år av en metabol pandemi
Nästa artikelForskning: Kan GABA återställa insulinproduktionen hos diabetiker?
Skribent
TV Hälsa publicerar ibland artiklar från externa skribenter på tema såsom: underhållning, privatekonomi och livsstil.

Lämna ett svar